Yılın güvenilir danışmanlık şirketi Has Hasar Danışmanlık ödüllendirildi!

Her yıl Medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni......

tarafından
97
Ucuz Web Tasarım
Yılın güvenilir danışmanlık şirketi Has Hasar Danışmanlık ödüllendirildi!

Her yıl Medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni…

Her yıl Medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünde görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.

Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği gecede ‘’Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim ‘’ sloganı ile büyük bir farkındalık yaratıldı.

‘’YILIN GÜVENİLİR HASAR DANIŞMANLIK ŞİRKETİ HAS HASAR DANIŞMANLIK’’ markası seçildi. Ödülü Has hasar danışmanlık şirketi yönetim kurulu başkanı Muhammed Mehdi TÜSÜ aldı. Muhammed Mehdi Tüsü sahnede yaptığı konuşmada ‘’ Has Hasar Danışmanlık Şirketi olarak çok güçlü bir ekiple çalışıyoruz ve tüm danışanlarımızı sigorta hukuku konusunda bilinçlendirerek en iyi sonuçları almalarını sağlıyoruz. Ben bu ödülü henüz 1 yaşında olan kızım için ve şirketimizin %90’nını oluşturan tüm kadın personellerimiz için alıyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız ve karşısındayız. ‘’ dedi.

Başarılı iş adamı TÜSÜ sektöründe yürüttüğü başarılı faaliyetler ile sektöründe zirveye yerleşmeyi başardı. Başarısı ALTIN TAÇ ile taçlanan Muhammed Mehdi Tüsü sürpriz girişimlerinde müjdesinin vererek büyük merak uyandırdı.