QUEENSLAND Beauty Palace’tan muhteşem açılış

Son dönemlerin en görkemli açılışlarından birisi de Cumartesi günü Nişantaşı’nda gerçekleşti. Nagihan Karadere ve Selin Sohtorikoğlu iş birliğiyle......

tarafından
140
Ucuz Web Tasarım
QUEENSLAND Beauty Palace’tan muhteşem açılış

Son dönemlerin en görkemli açılışlarından birisi de Cumartesi günü Nişantaşı’nda gerçekleşti. Nagihan Karadere ve Selin Sohtorikoğlu iş birliğiyle…

Son dönemlerin en görkemli açılışlarından birisi de Cumartesi günü Nişantaşı’nda gerçekleşti. Nagihan Karadere ve Selin Sohtorikoğlu iş birliğiyle QUEENSLAND Beauty Palace Nişantaşı dün gerçekleştirilen muhteşem bir organizasyonla açıldı.

AÇILIŞA BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

 

QUEENSLAND Beauty Palace Nişantaşı açılışına Fatih Ürek, Ece Gürsel, Yönetmen Burak Akan , Umut Akyürek, Zeynep Dizdar, Güvenç Kurtar, Erol Köse, Seren Uzun, Birsen Bekgöz, Seda Ocak, Sema Aydemir, Nilay Dorsa, Cem Özer ,Ozon Orhon,  Muammer Ketenci, , Muammer Kapucuoğlu, Hakan Solaker, Semih Öztürk, Bülent Seyhan, Nez gibi bir çok ünlü isimle birlikte iş dünyası, sanat dünyası ve cemiyet dünyasının birçok tanınmış siması katıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=iK8a5Cq0TU8

NAGİHAN KARADERE’DEN DUYGU DOLU AÇIKLAMALAR

 

Açılışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Nagihan Karadere  “Böyle bir günde dostlarımı burada görmek beni inanılmaz derecede onurlandırdı. O kadar güzel dostluklar var ki mutluluktan ağlamak üzereyim. Açılışımın bu kadar değer göreceğini beklemiyordum. Beni çok şaşırttınız” dedi.

SELİN SOHTORİKOĞLU’NDAN MARKALAŞMA AÇIKLAMASI

 

Nagihan Karadere’nin açıklamaları sonrasında Selin Sohtorikoğlu’da yaptığı kısa açıklamada “ Nagihan hanımla çok güzel bir yola çıktık. Çok uzun bir yolumuz var. 16 yıldır bu sektörün içindeyim ve iki güçlü kadın bir araya gelerek birlikte yeni bir yola çıktık. Artık tek hedefimiz QUEENSLAND’ı sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya duyurmak. OUEENSLAND olarak bizi bugünümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımdan dolayı çok mutluyum ve onur duydum.” dedi.

NAGİHAN KARADERE’DEN DUYGU DOLU AÇIKLAMA

 

Açılışta Nagihan Karadere’nin Survivor’daki yarışmacı dostlarının yalnız bırakmaması gözlerden kaçmazken konu hakkında da “Bu saatten sonra burada beni yalnız bırakmayan dostlarıma ölümüne giderim” diyerek duygularını ifade etti.

Açılışa gelen ünlü sanatçılar şarkılarıyla da açılışa ayrı bir renk katarak unutulmaz anlar yaşattılar.

AÇILIŞTAN KARELER