Penceremden (2022)

Uzun süredir hoşlandığı kapı komşusu ile ailesinin tüm itirazlarına rağmen başlayan ilişkilerinin Raquel’in istediğinden çok daha fazlasına dönüşmesini anlatan komedi, dram ve romantik türdeki Penceremden’in yönetmen koltuğunda Marçal Fores oturuyor.

tarafından
81
Ucuz Web Tasarım
Penceremden (2022)

A través de mi ventana olarak da geçen filmin senaryosunu Ariana Godoy’in kitabından Eduard Sola başarılı bir şekilde hikayeye dönüştürüyor. İki gencin farklı bir aşk öyküsünü anlatan filmin başrollerinde Clara Galle, Julio Pena ve Guillermo Lasheras yer alıyor.

Raquel hayatının hikayesini anlatmaya başlar. Film Hikaye yazmayı çok iyi biliyordur ama onu anlatacak cesareti olmadığı için sınıfta ödevini okumayı reddeder. Daha sonra ise hikayesinin bu sınıfta değil de aslında evinde başladığını söyler. Evini, inişli çıkışlı bir yerde Hidalgo konağı denen saraya benzeyen bir fakirhanedir. Hidalgolar onun kapı komşularıdır, ancak yaşam tarzları onunkinden tamamen farklıdır. Hidalgolar, merkezi Barselona’da bulunan en muhteşem bina olan, ülkedeki en nüfuzlu şirketlerden biri olan Alpha 3’ün sahipleridir. Alfa 3, imparatorluğun üç varisi olan Hidalgo kardeşleri, yani Artemis, Ares ve Apolo’yu niteler. Raquel’in Ares’e karşı bir takıntısı vardır ama ona hiç bir şey söylememiştir. Ares’in yaptığı her şeyi biliyordur ve onun hakkında bilgi toplamaktan keyif almaktadır. Apolo, Raquel’e, Wi-Fi’larını kullanmalarına izin verdiği için teşekkür eder. Raquel’in kafası karışır çünkü Ares’in bilgisayarına girip Wi-Fi şifresini kırdığını fark eder. Raquel’in yakın arkadaşları Yoshi ve Daniella hikayeye dahil olur. Raquel arkadaşlarına ateşli komşuları ile karşılaşmasını anlatır ama Daniella bu haber karşısında çok heyecanlanırken Yoshi’nin ona inanmaz. Aynı gün film izle okul bittikten sonra, Raquel, maçtan önce antrenman yapan futbolcuların olduğu tribünlerin altında gizlenerek Ares’i takip eder. Birden bastıran sağanak nedenyle oyun o gün ertelenir ve Raquel kendini Ares’i tenha bir ağaçlık alana doğru takip ederken bulur. Bilgisayarına girdiği için onunla yüzleşir. Cevap olarak, ‘Ares’in, neden Yunan Tanrısı’ olduğunu sorduğu bir not yazıp onu Raquel’in eline bırakır. Raquel’in ondan hoşlandığını ve ona aşık olmasını istediğini itiraf etmesine yol açan kelime alışverişinde bulunmaya başlarlar. Notlarla başlayan arkadaşlıkları Raquel’in istediği gibi bir ilişkiye dönüşebilecek midir?

https://www.fullhdfilmizlesene.pw