Nilüfer yaz konserlerinin ateşini Ankara’da yaktı

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran Türk pop müzik tarihinin en önemli sanatçılarından Nilüfer, önceki...

tarafından
86
Ucuz Web Tasarım
Nilüfer yaz konserlerinin ateşini Ankara’da yaktı

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran Türk pop müzik tarihinin en önemli sanatçılarından Nilüfer, önceki akşam KerkiSolfej Organizasyonun düzenlediği etkinlikte Kral Pop Medya sponsorluğunda TED Ankara Koleji sahnesinde sevenleriyle buluştu.  Yaz boyunca çıkacağı turnenin ilk ayağı olan Ankara’da hayranlarıyla buluşan Nilüfer, konserden günler öncesinden tüm biletleri tüketen hayranlarına teşekkür etti. Siyah transparan bir elbise ile sevenlerinin karşısına çıkan Nilüfer, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Konser alanını hınca hınç dolduran binlerce seveniyle birlikte geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarını coşkulu bir şekilde seslendiren Nilüfer, geçtiğimiz hafta çıkardığı ve kısa sürede dijital platformlarda en çok dinlenenler arasında yer alan Mabel Matiz imzalı “Kara Gözünün Hasretinden” şarkısını ise ilk kez TED Ankara Koleji sahnesinde seslendirdi. Kısa bir süre önce yayınlanmasına rağmen bütün salonun koro halinde eşlik ettiği “Kara Gözünün Hasretinden” şarkısını söyleyen Nilüfer, öte yandan ilk kez bir kadın sanatçı olarak Türkçe bir şarkıyla Spotify Equal Global elçisi olmanın mutluluğunu yaşadı. Konserinin ikinci bölümüne yeşil bir elbise ile devam eden Nilüfer, “Bütün biletleri günler öncesinden bitirmişsiniz. Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız. Sosyal medya mesaj kutum konserinize bilet bulamıyoruz mesajları ile dolu size müjdeli haberi vereyim yine geleceğim” diyerek hayranlarının yoğun isteği üzerine 15 Haziran’da Ankara Atılım sahnesinde olacağını duyurdu.