Kara kartalda Şok Gelişme

Kötü bir sezonu geride bırakan Beşiktaş’ta son dakika ve şok bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Kara kartal da neler oluyor. Sorloth haftası nihayet başladı.

tarafından
228
Ucuz Web Tasarım
Kara kartalda Şok Gelişme

Norveçli golcü futbolcuyu takım kadrosuna almak isteyen kulüp yetkilileri hızlı bir şekilde harekete geçtiler. Bu hafta sorloth haftası olacak. Çalışmalara başlayan takım Norveçli yıldızı kadrosunda görmek için büyük bir çaba harcayacak. Siyah beyazlı camiada oldukça hareketli günler yaşanıyor. Yaşanan sıcak gelişmenin başrolünde ise ünlü futbolcu Sorloth yer alıyor.

50tl deneme bonusu

Dikkat Sorloth Geliyor

Norveçli başarılı oyuncu Sorloth Beşiktaş’a gelmeye hazırlanıyor. Ünlü futbolcu ile transfer görüşmeleri içerisinde bulunan Kara kartallar çalışmalara en hızlı şekilde devam ediyor. Bu transfer için bu hafta görüşmeler ciddi bir boyuta ulaşacak. Anlaşma sağlanırsa yetenekli oyuncu ile sözleşme imzalanacak. Beşiktaş bir atak da bulunarak 26 yaşındaki genç forvetin menajerini İstanbul’a davet etti.

Beşiktaş Transfere Hızlı Başladı

Yeni sezonun transfer görüşmeleri ve planlarına hızlı başlayan Beşiktaş ünlü futbolcu Sorloth için girişimde bulundu. 26 yaşında olan forvetin menajerini bu hafta İstanbul’a davet eden kara kartallar anlaşma sağlanırsa yeni transferini de yapmış olacak. Morten Wivestad’ı İstanbula davet eden yetkililer konu hakkında açıklamada bulundu. Beşiktaş yönetimi genç forvetin yasal temsilcileri ile İstanbul da bu hafta içerisinde bir araya gelecek. Transfer planlamasına hızlı başlayan Kara kartallar ilk transferini de genç forvet ile yapacak.