İstanbul Etkinlik Sektörü İftarda Bir Araya Geldiler

İstanbul Etkinlik ve Hizmet sektörünün profesyonelleri boğazın seçkin mekanlarından Portaxe da düzenlenen İftar Programında bir araya geldiler.......

tarafından
10
Ucuz Web Tasarım
İstanbul Etkinlik Sektörü İftarda Bir Araya Geldiler

İstanbul Etkinlik ve Hizmet sektörünün profesyonelleri boğazın seçkin mekanlarından Portaxe da düzenlenen İftar Programında bir araya geldiler….

İstanbul Etkinlik ve Hizmet sektörünün profesyonelleri boğazın seçkin mekanlarından Portaxe da düzenlenen İftar Programında bir araya geldiler.

Yaklaşık 170 misafirin katıldığı programda ünlü isimler ve işletmeciler Etkinlik Sektörünün çatı kuruluşu Etkinlik-Sen’in faaliyetleri ve İstanbul Oluşumu hakkında bilgi aldılar.

Etkinlik Mekanları, Düğün Salonları, Cafe ve Restoranlar, Prodüksiyon Firmaları, Menajerlik Ajansları, Turizm ve Organizasyon Firmaları, Eğlence Mekanları, Catering firmaları ile İstanbul Etkinlik sektörünün merkezidir.
İstanbul Bölge Başkanı Dr. Banu NOYAN , el ele verelim, güçlenelim, deneyim ve tecrubelerimizi paylaşalım” dedi.Etkinlik sektörü ülkemizin tanıtımında da büyük rol oynuyor bu neden gelişip büyümesi için çalışmak görevimiz diyerek Türkiye nin dört bir yanında etkinlik sektörü çalışanlarını birlik olmaya davet etti.

Türkiye Etkinlik Federasyonu Başkanı Lütfü SAPMAZ ise, en küçük rüzgardan etkilenen ve zarar gören Etkinlik Sektörü’nün yarınını net bir şekilde göremediğini, her an yeni krizlere gebe olan dünya konjonktüründe birlikteliğin önemine vurgu yaparak, her Etkinlik Sektörü işverenin Sendika Üyesi olması ve Sendika Çatısı altına işletmesini garanti altına alması gerektiğini ifade etti.

Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray ÖZANDAÇ yaptığı konuşmada ”Oluşumuna tüm hızıyla devam eden Etkinliksen, 500 e yaklaşan işveren üyesi ve Güçlü Anadolu yapılanmasının oluşturduğu olumlu rüzgar ve ruhla, ülkemizin en büyük şehri İstanbulunuzda da Yönetim Kurulu teşkilatını kurma yolunda ilerlemekte” dedi.
ÖZANDAÇ, “-Adı gibi Etkin, samimi, inovatif, projeci başarılı bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak şimdiye kadar güzel işler yaptık, hayırda, iyilikte, birlikte çalıştık, bizlere nerede ihtiyaç olduysa koştuk.
Hepimiz pandemi sürecinde de ciddi sıkıntılar yaşadık hatta bir çoğumuz sıfırdan başladık birbirimize destek olduk her zaman birlikten güç doğar diyerek birbirimizi yüreklendirdik diyerek sektör paydaşları seslendi.

Her alanda Sendika olarak sizlerin yanındayız, Mali ve Yönetimsel problemlerde, hayata geçirilecek uygulamaların programlamasında çalışıyoruz diyerek güç birliği her zaman fayda getirir ,meslektaşlarımıza destek olalım istiyoruz.
Birlikte güçlü, birlikte değerliyiz.” dedi.

Davette, etkinlik sektöründe hizmet veren kadın yöneticiler erken anneler günü kutlamasıyla çiçeklerle uğurlandılar.