Hıdır Dinçel AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Dış Ticaret, İhracat ve İthalat konusunda Türkiye’nin tanınan ve önde gelen firmaları arasında yer alan Dinçel Group...

tarafından
65
Ucuz Web Tasarım
Hıdır Dinçel AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Dış Ticaret, İhracat ve İthalat konusunda Türkiye’nin tanınan ve önde gelen firmaları arasında yer alan Dinçel Group Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Dinçel, bugün AK Parti İstanbul İl Teşkilatına giderek İstanbul 2. Bölgeden Aday Adayı oldu. Hıdır Dinçel, aday adaylığı formunu doldurarak AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye teslim etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Hıdır Dinçel’in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dinçel Group olarak dış ticaret, ithalat ve ihracat konusunda tecrübeli kadrosuyla hizmet veren ve iş dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Hıdır Dinçel aynı zamanda hayırsever kişiliğiyle de tanınıyor.
Son olarak deprem felaketinin yaşandığı ilk günün sabahı bir tır yardım malzemesini hemen deprem bölgelerine gönderen Hıdır Dinçel, gönüllerde taht kurmuştu.

HIDIR DİNÇEL: MİLLETİMİZİN DESTEK VE DUALARIYLA ONLARA HİZMET ETMEYE ADAYIZ

Hıdır Dinçel yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımız, dostlarımız ve büyüklerimiz yaptığımız çalışmaların bir çizgi daha yukarı taşınması konusunda bizleri ikna ettiler. Biz de ’insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir’ sözünden yola çıkarak İstanbul 2. Bölge’den AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Milletimizin teveccühü, büyüklerimizin dua ve destekleriyle daha büyük projeleri hayata geçirerek ülkemize ve milletimize hizmetler yapmaya niyet ettik. Milletimizin destek ve dualarıyla onlara hizmet etmeye adayız. Rabbim inşallah bizleri muvaffak eder”ifadelerini kullandı.

HIDIR DİNÇEL KİMDİR ?

İş adamı ve girişimci Hıdır Dinçel, 8 Ağustos 1988 tarihinde Mardin’in Artuklu ilçesinde dünyaya geldi. Filiz-Orhan Dinçel çiftinin dört çocuğundan biri olan iş insanı, evli ve iki erkek çocuk babası. Mardin Hikmet Ulubay İlkokulu ve Mardin Ticaret Lisesi’nde aldığı eğitimlerin ardından genç yaşta iş hayatına atılan Dinçel, 2004 yılından bu yana çalışmalarını sürdürüyor.