Endüstriyel mutfak

Bu tip mutfaklar, restoranlar, yemekhaneler, kantinler, okullar, hastaneler veya devlet kurumları gibi kurumlar tarafından kullanılır. Endüstriyel mutfaklar,...

tarafından
75
Ucuz Web Tasarım
Endüstriyel mutfak

Bu tip mutfaklar, restoranlar, yemekhaneler, kantinler, okullar, hastaneler veya devlet kurumları gibi kurumlar tarafından kullanılır. Endüstriyel mutfaklar, yüksek kapasiteli ekipmanlar, büyük ölçekli depolama ve hazırlık alanları ile verimli yemek üretimini amaçlar. Ayrıca, hijyen ve güvenliğe özen gösterir ve yüksek kaliteli yemekler sunmak için tasarlandığından dolayı endüstriyel mutfaklar genellikle, yüksek kapasiteli pişirme ekipmanları, büyük ölçekli depolama alanları, hızlı soğutma sistemleri, hijyenik ortam ve kolay temizlenebilir yüzeyler içerir. Bu tip mutfaklar, çok sayıda insanı aynı anda besleme gereksinimi olan kurumlar için önemlidir çünkü verimli ve hızlı yemek pişirme imkanı sunar. Aynı zamanda, endüstriyel mutfaklar hijyen ve güvenliğe özen gösterir, bu nedenle de hijyenik ve güvenli yiyecekler sunar. Endüstriyel mutfaklar, kurumların veya üreticilerin yüksek kaliteli yemekler üretme ve uzun süreli depolama ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandığından dolayı önemlidir.

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?

Restoranlar, cafe, barlar, oteller, hastaneler, büfeler, catering işletmeleri ve personel sayısı çok olan diğer işletmeler için endüstriyel mutfak ekipmanlarına sürekli ihtiyaç vardır. Pimak.com, sıfırdan bir mutfak veya eksiklerinizi tamamlamak için her türlü endüstriyel mutfak ekipmanını bünyesinde bulunduran geniş bir ürün yelpazesi sunar. Ürünlerin çeşitleri, uygun fiyatlar ile sunulmaktadır.

Sanayi Tipi Bulaşıkhane Ekipmanları Ticari işletmeleriniz için en kaliteli bulaşıkhane ekipmanları arasında sanayi tipi giyotin, tezgah altı bulaşık yıkama makinesi, set üstü bardak yıkama makinesi, endüstriyel bulaşık deterjanı, kireç çözücü, parlatıcı ve basket modelleri bulunmaktadır. Ayrıca duş sprey üniteleri, bardak kurutma ve çatal kaşık parlatma makineleri de mevcuttur. Bulaşıkhane ekipmanları arasında pimak.com, Boğaziçi Makine, Dampak ve Gastrolley gibi profesyonel markalar bulunmaktadır.

Endüstriyel Mutfak Fırınları pimak.com, Boğaziçi Makine, Dampak ve Gastrolley gibi ünlü endüstriyel fırın üreticilerinin bayiliğini yapmaktadır. Profesyonel, mikrodalga, elektrikli, doğal gazlı, buharlı ve konveksiyonel opsiyonlar sunmaktadır. Bu fırınlar, pasta – börek, kek, ekmek, poğaça, pizza ve birçok lezzetli yiyecek pişirmek için uygun özelliklere sahiptir.

Sanayi Tipi Mutfak Malzemeleri Endüstriyel buzdolabı ve derin dondurucu modelleri, yatay ve dikey çeşitleriyle, sanayi tipi mutfaklar için yiyeceklerin bozulmasını önlemek ve tazelikle muhafaza etmek ön plandadır.

İletişimve modeller : https://www.pimak.com/