Burcu Aydın Beauty açıldı

Uzun yıllardık güzellik uzmanı olarak sektörün başarılı ve marka isimlerinden biri olan Burcu Aydın kendi adını verdiği......

tarafından
79
Ucuz Web Tasarım
Burcu Aydın Beauty açıldı

Uzun yıllardık güzellik uzmanı olarak sektörün başarılı ve marka isimlerinden biri olan Burcu Aydın kendi adını verdiği…

Uzun yıllardık güzellik uzmanı olarak sektörün başarılı ve marka isimlerinden biri olan Burcu Aydın kendi adını verdiği Burcu Aydın Beauty adlı güzellik merkezini hizmete açtı.

Açılışta basın mensuplarının sorularına cevap veren Burcu Aydın “14 yıldır güzellik uzmanı olarak sektörün içindeyim. Ataköy 2. Kısımda kendi yerimi açtım. İlerleyen zamanlarda işimi büyüterek franchising vermeyi hedefliyorum. Markalaşma yolunda ilk ciddi adımımı attım ve bu konuda girişimlerim devam edecek” diyerek duygularını ifade etti.

Burcu Aydın açılışını yaptığı Burcu Aydın Beauty adlı güzellik merkezinde misafirlerine cilt bakımı, protez tırnak, lazer epilasyon, ipek kirpik, kaş smilasyonu gibi hizmetler verdiklerini belirtti. Burcu Aydın aynı zamanda merkezimizde cerrahi işlemler için plastik cerrahi uzmanı bir doktorla hizmet verdiklerinin altını çizdi.

 

İletişim bilgileri

 

Instagram :  @burcuaydin.beauty.atakoy

Adres : Ataköy 7.8.9.10 kısım. Karanfil Sokak Atrium AVM Kat:2 No: 122

 

Tel: 0507 245 61 37